Main Page Sitemap

Hamburgare uppsala matgeek


hamburgare uppsala matgeek

Burgers MEN, och det glömde jag tillägga, Ture bjöd på burgaren. Shoutout till er två som kom fram och hälsade på parkeringen! Jag har inte fått något betalt för att göra det här testet men bjöds på maten. Men ok, jag är inte den som är den och skyller virrigheten på min tomma mage. Mitt PS4-handle: HeyJohan, följ mig på Facebook: m/MatgeekSE, eller Instagram: m/johanhedberg. Jag smög dit redan idag för att testa maten. McDonalds dubbbel cheeseburgare kom för ett tag sen och efter att flera varit på mig om att jag måste testa den var det så dags. Du kan läsa mer om samarbetet och hans burgare här: /1SwKx24 Jag har inte fått någon ersättning från någon för att göra den här filmen.

Hamburgare uppsala matgeek
hamburgare uppsala matgeek

hamburgare uppsala matgeek

Helly hansen uppsala jacket women's aden
Mcdonalds öppettider julafton uppsala
Layali beirout uppsala

Klicka här för att prenumerera: /1EqRue2. Förra gången gjorde ju jag det så jag antar att det är för att han är en gentleman and a scholar Vill du kolla adress till närmaste ställe som serverar prao-Tures signaturburgare så hittar du Bastard Burgers hemsida här: linden uppsala /2mbWjKI - Lyssna på min och. Bara så vi reder ut det en gång för alla. Supporta mig på Patreon: m/matgeek, klicka här för att prenumerera: /1EqRue2. Missa inte: "5 saker NÄstan lika goda SOM hemlagat - DEL 1" m/watch? Klicka här för att prenumerera: /1EqRue2 Mitt PS4-handle: HeyJohan Följ mig på Facebook: m/MatgeekSE Eller Instagram: m/johanhedberg - Missa inte: "5 saker NÄstan lika goda SOM hemlagat - DEL 1" m/watch?

Matgeek testar Jureskogs hamburgare på McDonaldshamburgare uppsala matgeek


Sitemap