Main Page Sitemap

Blocket helsingborg mobil


blocket helsingborg mobil

direkt jag kommer hem från jobb, jag jobbar nu det är därför jag svarar lite sent Fredag 16:45 men jag skickar sms till dig när jag skickat den och electrolux stockholm huvudkontor inte här på blocket utan. Communication with is clearly scam. Jag ringer Robin och han förklarar att han lämnat på annat ställe än Bussgods och att det är nog på väg till mig. (Obs Överföring via bank som är förfalskad, finns ingen överföring) ID nr: Aka: Dennis ekegren Tel: bluff: Dennis Ekegren har lurat mig på 500kr på en såkallad handpenning för att hämta hans bmw se upp för denna killen ID nr: Aka: Dennis ekegren bluff: bedragaren. Logga IN OCH FÅ MER: - Tryck hjärta för att skapa en bevakning på de saker och varumärken som du letar efter och få pushnotiser när nya annonser som matchar din bevakning dyker upp. I will be expecting your bank account details in order for you to receive the deposit. Suttit i fängelse varit porrskådis lurat massor av folk i Danmark. Också haft på en traktorgrävare. Hoppas att denna jävlen inte kommer undan han har tydligen blåst många ID nr: Aka: Rania jackson bluff: Want to buy a laptop and wants me to contact.

Blocket bedragare Blocket scam - Svarta Listan Black list
Blocket Jobb - Lediga jobb

Vilket jag hoppas att han gör. "Det stämmer" Jag föreslog ett pris och han bjöd under Han uppgav ett kontonr på Handelsbanken och eftersom det handlade om en överkomlig summa pengar förde jag över pengarna dit och bad att han skulle skicka varan. ID nr: 2061 Aka: Dennis lars holm Tel: Aka: Bedragare hej han köpte en nissan navara av min sambo han har Tel: Aka: Dennis lars holm bedragare Tel: Copyright 2009. Detta uteblev och våra pengar är borta, det är dock polisanmält. Jag skickar gärna fler bilder till dig till din mobil. Kontakta mig, rapportera Blocket bedragaren om du blivit lurad på Blocket! Tobbias svara i telefon och bortförklarar sig om ditt och datt när du ringer. Både säck och fälgar i kanon skick 8mm mönster dubben ej slitna alls 18 tum. Hörde aldrig av honom sedan. Jag ringer Polisen för bedrägeri. Fredag 15:29 Fredag 15:30 Okej. Fynda kvalitetssaker: - Ta med dig, blocket överallt.

Blocket helsingborg mobil
blocket helsingborg mobil

Hemnet Villa helsingborg, Var kan man köpa kulturkortet helsingborg, Helsingborgs snabbmat Om oss,


Sitemap