Main Page Sitemap

Trädgårdsmässa stockholmsmässan


trädgårdsmässa stockholmsmässan

Baroque, Tinted Love och Crafts Makers - klicka på knappen nedan för att läsa mer och hämta ditt exemplar av Formex trendguide, komplett med färgkoder och inspiration! Här fokuserar vi på mötet med andra människor och mötet med sig själv. Jag vill bli utställare, välkommen att inspireras av Friluftsliv, vildmark och äventyr. Läs fler nyheter, filmer, missa inga nyheter! Skapa en balkong, när du skapar en balkong når du våra 50 000 besökare och får ett unikt tillfälle för marknadsföring på plats och publicitet i Nordiska Trädgårdars kanaler. Learn more, including about available controls: Cookies Policy. Där presenteras de tre största trenderna inför kommande säsong, speciellt framtaget för att ge Formex besökare allt de behöver för att vara förberedda inför kommande säsong.

By sjömagasinet Göteborg ruotsi clicking or navigating the site, you agree to allow our collection of information on and off Facebook through cookies. Håll dig uppdaterad på Formex nyheter, aktiviteter och biljettsläpp. Varmt välkommen till Explore på Stockholmsmässan i Älvsjö den 22-! Med start augusti 2018 så lanseras Formex Trends under mässan. Välkommen att skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt. Läs mer och hämta trendguiden! Tack till alla utställare och besökare som skapade 2018 års mässa! Jag vill veta mer. Bli utställare, välkommen att boka din monter till Nordens största trädgårdsmässa med 50 000 besökare under fyra mässdagar.trädgårdsmässa stockholmsmässan

Det händer mycket spännande på Stockholmsmässan! Vill du vara säker på att inte missa några upplevelser i framtiden? Snart är det för Nordens största trädgårdsmässa att spraka i gång, Nordiska trädgårdar ute på Stockholmsmässan i Älvsjö.


Sitemap