Main Page Sitemap

Simma i havet malmö


simma i havet malmö

Hoppa och dyk inte i okända vatten. Detta är något som händer i alla städer. Om vattnet är dåligt på en badplats kan det vara bra på en annan av Malmös allmänna badplatser. Kom till Malmö och var med i en öppet vatten-folkfest, mitt i stan, där ni kan utmana era själva, era vänner eller kollegor på sträckorna 500m eller 2000m. Badvett pdf (somali badvett pdf (dari badvett pdf (arabiska).simma i havet malmö

Vuxen om du är under 7 år; Du får inte dyka ner eller simma under vattenhinderbanan. Ett svalkande dopp eller ett pulshöjande pass toppat med mjölksyra? Att simma i havet är en träningstrend som växer, liksom tävlingarna. Är du trött på att trängas i simhallen så ska du prova på att simma i havet eller i sjön. En våtdräkt i rätt storlek, ett par simglasögon och en neonfärgad badmössa.

Simträning i öppet vatten, när vädret och havstemperaturen tillåter, simmar vi ut i havet under sommaren. Nyheter och information om tävlingen kommer presenteras löpande på och tävlingens facebooksida, m/malmoow, välkommen till Malmö den 8 september 2018! Malmös allmänna badplatser sköts av Malmö stad, fastighets- och gatukontoret. Licensavgift är 300kr per år för simmare 17år och äldre. Tränar du själv, eller tävlar på andra lopp, uppmuntra vi att ny har skaffat en egen försäkring.


Sitemap