Main Page Sitemap

Catering smörgåsar uppsala


catering smörgåsar uppsala

från oss). Och SkaldjurFransktGI matGlutenfri matKryddstarktLaktosfri Restaurangtyp, a la carteAfter vid större Sortering BokstavsordningBetygAvstånd. Dagens soppa, potatis- sellerisoppa med ramslökscreme, tisdag. När du beställer catering från oss, levereras maten i kylboxar i god tid hilton hotel stockholm jobb före festen när det passar dig. Vi ombesörjer även vattenautomat vid behov. Grundpaket med tallrik, vinglas, kniv gaffel kostar 20kr, övrigt porslin 5kr/enhet. Läs mer och ladda Högskolerestaurangers kundkort. På spring serverar vi alltid en komplett lunch med sallad, nybakat bröd samt kaffe/te. . Känner du för riktigt kaffe hjälper våra baristor dig med en kopp cappuccino eller något annat av vårt stora kaffesortiment.

Din cateringleverantör i Uppsala Sälling & Billefjord är ett litet och personligt cateringföretag.
Daniel eller Carina är din första kontakt och.
Sista veckan i juli åker vi på Ekmans Mat & Event till Uppsala där vi är en av 5 leverantörer som är med och bygger upp en foodcourt med food trucks.
Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster.

SFI uppsala gottsunda
Hotell Spa uppsala

Större sällskap / Grupplunch / Busslunch, för Er som besöker oss i grupp, erbjuder vi förbeställd och serverad lunch i vår matsal utifrån anpassade menyer. Önskar ni sitta avskilt har vi ett VIP-rum som rymmer 12 personer. Ring, maila eller fyll i vår intresseanmälan, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Hej, Glöm inte att kolla vår Instagram för uppdateringar vad vi har på gång just nu! Oavsett om du beställer catering från oss, äter lunch eller fikar i våra lokaler är vår ambition att du alltid skall vara så nöjd att du gladeligen kommer åter. Håll även utkik efter andra erbjudanden! Välkommen till spring, här tror vi på naturliga råvaror och genuin matglädje. Vinångad skäddafilé med citronsås, smörkokta rotfrukter örtagårdspesto. Vad, veckodag, var, cityKöpingNorrSkultunaVästÖst, mattyp. Vi använder cookies. Vi serverar välsmakande luncher under tiden kl 11:00- 13:30, vi har öppet under för och eftermiddagar då vi erbjuder kaffe, smörgåsar, fika och glass.

Triller Mat och Bröd i Uppsala Catering - Hem Lunch, kafé & catering i Uppsala - Matikum

Kakeldesign uppsala öppettider
Hudvård uppsala åsa


Sitemap