Main Page Sitemap

Gräddhyllan lund öppettider


gräddhyllan lund öppettider

nymalet kaffe, delikatesser, dekorationer för trädgården, arrangemang av blommor för vardag och fest, som du även kan beställa. Gorgonzola och soltorkad tomatfylld kycklingfilé med pepparsås och råstekt potatis. Fläskfilé medaljonger med BBQ-sås och bearnaisesås samt forsa bageri uppsala råstekt potatis. Fredag, black and White med oxfilé, fläskfilé, bearnaisesås, rödvinssås och råstekt potatis.

Onsdag till och med söndag. 11-17 Varmt välkomna till. I caféet serveras lunch mellan.11.30-15.00. På söndagar finns det möjlighet att äta söndagsmiddag.12-13. Måndag Tomat, basilika, vitlöksspäckad kycklingfilé med fetaostcreme och klyftpotatis Bacon och kantarell gratinerad pannbiff med gräddsås, potatismos.

Gräddhyllan lund öppettider
gräddhyllan lund öppettider

Lördag 24 november.11-17 julmarknad i Storstugan med lokala hantverkare. Ugnsbakad kycklingfilé med caesarsallad, bacon och krutonger. Under servicetimmar hinner vi inte alltid svara i telefon, bästa är att ringa mellan 14-17. Onsdag till och med söndag. Bordsbokning görs via telefon efter vi är på plats från.00. Mat för avhämtning 79:-, med dryck, 89:-, salladsbuffé 90:- Öppet: Mån-Fre 10:00-19:00, lör 10:00-17:00, sön 11:00-17:00.

Lund som serverar mat med inspiration från det asiatiska köket i anrika skånska lokaler. Honungs och lime marinerad kycklingfilé med yoghurtsås, råstekt stråpotatis och grönsaker. Gräddhyllan, lantcafé, en gård från 1870-talet, har ett naturskönt läge vid Lagan med utsikt över Tånnerydsdammen.

Vespa lund antal
Hjärtat just nu lund
Tågtrafik lund stockholm


Sitemap