Main Page Sitemap

Återvinningscentral stockholm söndag


återvinningscentral stockholm söndag

södergarns kompost- och flisanläggning, södergarns kompost- och flisanläggning, Södergarnsvägen. Du kan med fördel gå eller cykla till Roslagstulls återbruk. Endast privatpersoner, telefax, online, tack! Karta och vägbeskrivning 2 365 dagar om året 24 timmar om dygnet. Du kan även diskutera med oss! Trädgårdsavfall lämnas på återvinningscentralen Trädgård. Det är endast ägaren till avfallet som personligen kan lämna det kostnadsfritt, du kan således inte skicka iväg det med byggfirman som t ex renoverar ditt badrum! Väljer du att åka till återvinningscentralerna i Bromma eller Sätra tas det ut en högre avgift. Tack för ditt meddelande. Vi hjälper er med allt från slamsugning och högtrycksspolning till filmning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall och torrsug.

På Bromma återvinningscentral kan man lämna alla grovsopor, allt avfall och farligt avfall. Återvinningscentralen i Bromma är, stockholms stad mest. Östberga återvinningscentral på Bussens väg 2 i Enskede.

Nagelsalong droppe i stockholm, Södersjukhuset stockholm ögon, Billig cykelverkstad stockholm, Tåg stockholm malmö idag,

Har du frågor om anläggningen kan du kontakta vår kundtjänst. Det är enbart bilavfallets ägare som kan lämna avfall på en återvinningscentral kostnadsfritt, vilket innebär att om en bil behöver skrotas så är det bra om ägaren till bilen själv besöker återvinningscentralen. Stockholms återvinningscentraler har nästan öppet året runt; 359 dagar om året närmare bestämt. Återvinning för företag i Stockholm, i Stockholms kommun måste företag vända sig till återvinningscentralerna i Lövsta och Vantör när de vill lämna in material för återvinning. För privatpersoner är det helt kostnadsfritt att lämna sitt avfall. Vad har du för e-postaddress? Vad är felaktigt på sidan? Visa större karta, parkeringplatser i närheten, närmaste parkeringsplatserna i området.

Återvinningscentral, stockholm, vatten och Avfall
Bromma återvinningscentral - Återvinning Stockholm


Sitemap