Main Page Sitemap

Skjutning uppsala idag


skjutning uppsala idag

går kväll. Det är i nuläget oklart om det finns något samband mellan de två händelserna. De är på sannolika skäl misstänkta för försök till mord. Det jag inte gå. Men det får ju utredas såklart, säger Daniel Winge, RLC-befäl på Uppsalapolisen. Eftertryck och annan kopiering är förbjuden.skjutning uppsala idag

26-årig man togs på bar gärning när han gjorde inbrott på vårdcentral i Uppsala. Misstänkt för skjutning släppt. Idag är Norrköpings Tidningar ett mediehus som bland annat producerar papperstidningen Norrköpings Tidningar, webbtv och Norrköpings-Magazinet. Uppsala En 19-årig man med svenskt och turkiskt medborgarskap åtalas för försök till mord och grovt narkotikabrott. Den ka 19-åringen skjutit mot en pizzeria i Uppsala och skadat två personer.

Ingen misstänkt gärningsman eller någon skadad person hittades, men utredarna kunde säkra spår efter en skottlossning. På söndagseftermiddagen gick polisen ut och vädjade till allmänheten om att höra av sig om de gjort iakttagelser på Bandstolsvägen med omnejd. Polisen vill ha in iakttagelser som gjorts på eller i närheten av Bandstolsvägen under lördagskvällen. Anders johansson, gustaf tronarp, oskar forsberg, susanna HÅllbus 4 november 2017 20:27. Annons, en man har avlidit efter en skjutning i Uppsala. Sätter in extra personal, skjutningen betraktas som en särskild händelse, något som gör att polisen satt in fler patruller och styr insatsen vid sidan om den vanliga verksamheten. En 30-årig man har avlidit efter en skottlossning på Heidenstams torg i Uppsala strax före midnatt. 1 av 3, foto: Utryckning Uppsala. Koncernen ägs till 50 av de Johanssonska stiftelserna genom ett helägt förvaltningsbolag samt till 50 av Norrköpings Tidningars Media. Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Kalle Sandhammar, politisk chefredaktör: Håkan Holmberg, redaktionschef och stf ansvarig utgivare : Jens Pettersson, redaktionschef och stf ansvarig utgivare: Roger Berglund.

skjutning uppsala idag

Forsa bageri uppsala
Hermods uppsala kontakt


Sitemap