Main Page Sitemap

Från uppsala till norrtälje


från uppsala till norrtälje

har hans syster här hemma som tyvärr börjat matvägra så vi är så oroliga om vi ska förlora 2 katter på samma gång. Han är svart med vita tecken (se bild) kastrerad, lite överviktig (han var det då i alla fall) rätt så stor kille, 7 år gammal. Gruppverksamheten är för barn och ungdomar som har erfarenhet av missbruk, psykisk ohälsa och / eller våld i sina familjer.från uppsala till norrtälje

Från vikingatiden finns många spår i Uppland, mest synbart i form av runstenar, men också gamla gravhögar och boplatser. Har blivit av med mina älsklingskatter när jag var tvungen att flytta från Ramstalund undrar jag om dom är hittade 1 svart. För dig som har en psykiskt sjuk förälder. Chatt, forum, information om psykisk sjukdom, länkar till stöd. Upphittad katt i Storvreta.

Cupido uppsala svartbäcksgatan
Efva attling återförsäljare uppsala
Städer i uppsala

Han är helsvart med en liten vit fläck på bröstet och "lite vindögd". Hon är förresten väldigt dominant mot andra katter ute. Vi har fått höra att det är flera katter i området som blivit fångade och bortförda och sedan hittade flera mil bort så hör av er om ni tror er se Noka. E-postadress Sandra Andersson, Zinus är en helt svart hankatt med tätt sittande, bärnstensfärgade ögon. Jag försöker få tag på henne men hon vill inte komma nära. Jan Wredh, zesam FÖrsvunnen FRÅN OSS PÅ bruno liljeforsg 45, uppsala - sedan DEN 30 juni HAR NI sett eller SER zesam. Han bar inget halsband eller sele vid försvinnandet. Hon är långhårig, skygg. Sofia auto oglasi bor Gödecke-Boberg, Upphittad svart korthårig hankatt i Gredelbyområdet i Knivsta.


Sitemap