Main Page Sitemap

Högskola gävle distans


högskola gävle distans

Nätverksteknik, 800p, vård och omsorg, vård och omsorg, 950p, med fördjupning inom: Äldreomsorg (500p psykiatri (500p). Läs en yrkesutbildning på distans och få rätt kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden! 15 arbetsplatsförlagt lärande, heltid eller deltid, kostnadsfritt och CSN-berättigat. Hotell och Turism, hotellreceptionist, 800p, iT, Media och Estetik, grafisk kommunikation, 400p. FAQ, hur många obligatoriska träffar är det, och var är de?

Du finner ytterligare information om "högskola / universitet" på vår avdelning studiefakta. När du är klar med din yrkesutbildning hos oss är du färdig för jobb. Så här ansöker du, du söker alla NTI-skolans kurser via vuxenutbildningen eller motsvarande i din hemkommun. .

Veterinär gävle hemlingby
Gävle sjukhus region gävleborg
Friskis & svettis gävlehov

Får jag studiemedel för den här distansutbildningen? Ekonomi och Juridik, ekonomiassistent, 800p, hR-assistent, 800p, handel och Administration. Komvux på distans i hela Sverige, vill du läsa upp betyg till högskolan, höja din kompetens eller vill satsa på ett nytt jobb? Pluggar du ifrån ett annat land så kan dessa prov skrivas på en insel krk camping bor lokal (exempelvis en ambassad) i det land där du befinner dig. Du börjar plugga, yrkesutbildningar på Komvux, jobb i sikte! En av fördelarna med att studera på NTI-skolan är att du, oavsett vart i världen du läser ifrån, ständigt har tillgång till lärare som hjälper dig med studierna. Hitta din utbildning, på hittar du som vill studera information om vilka utbildningar som finns på distans som vill och hur man söker dem.


Sitemap