Main Page Sitemap

Borås elnät strömavbrott


borås elnät strömavbrott

är drabbade. Avbryt, logga ut, henrik Erickson, borås, artikeln publicerades Delar av Brämhult och Gånghester utan ström. Borås elnät meddelar tidigt på fredagsmorgonen på sin hemsida att det är störningar i elnätet i delar av Borås. Många hushåll i Gånghester, södra delen av Brämhult och Sörmarken saknar ström. Bolaget jobbar på problemet, med vet inte när problemet kan vara löst. Vi har under veckan som gått räknat ner med en elquiz - här kommer näst sista frågan (se foto). Strömavbrottet orsakades av ett kabelfel.

Borås elnät strömavbrott
borås elnät strömavbrott

Imorgon, den 23 januari, firar vi Elens dag för femte året i rad! Områdena var strömlösa från klockan.53 till.00, samt från.18 till.23. Strax efter klockan sju var strömmen tillbaka för samtliga kunder. Enligt företaget berodde strömavbrottet på ett fel i 10kV-nätet.

Var med i tävlingen och därmed i utlottningen av biobiljetter (varje dag drar vi en ny vinnare av två biobiljetter :-). BT fick rapporter under onsdagsmorgon om strömavbrott på både Hulta och i Gånghester. 3 #elensdag, see More. Enligt ett pressmeddelande från Borås elnät skedde två elavbrott på Brotorp och delar av Gånghester och Målsryd under kvällen. Sammanlagt berörde avbrottet 5 000 kunder, som var utan el i cirka 40 minuter. Carl Lind Niclas Liljenby. Enligt Borås elnät drabbades även kunder i Målsryd och Brämhult. Avbryt, logga advokaten TV serie trailer ut, sebastian Bourghardt, borås, artikeln publicerades 7 september 2018. Avbryt, logga ut, borås Artikeln publicerades Ett strömavbrott drabbade Borås under onsdagsmorgonen.

Migrationsverket borås boka tid, Hus till salu brämhult borås, Erika Dexter borås, Öppettider nattklubbar borås,


Sitemap