Main Page Sitemap

Pub öppet göteborg


pub öppet göteborg

nattklubbar. 19-23 Adress: Packhusplatsen 11 (Vid kajen) Kajskjul 8 Villa Belparc - Villan - (Slottskogen) Under sommaren jul-aug öppnar sommarklubben på helgerna i Villa Belparc. I Göteborg har ni några trevliga pubar och några dansställen att välja mellan. Adress: Nya Allen 11, (Trädgårdsföreningen) Trädgårn - The Garden Nattklubben flyttar ut i trädgården - The Garden - och blir platsen för sommarens goa häng. 6, 411 36 GÖteborg Karta och vägbeskrivning. En självklarhet i Mexikansk anda är väl ändå en "Frozen Margarita" eller en "Tequila". Här kan ni dansa och lyssna på liveartister. Excet (Klubb) Öppet sedan 1990 och idag är det en av Göteborgs största nattklubbar. Ett känt ställe i hjärtat av Göteborg. Mys med lite mat från det franska köket och häng i deras sommarbar. Ni befinner er på 70 meters höjd när ni har tagit hissen upp på 23:e våningen till Hotel Gothia Towers bar.

Liden 8, 411 18 GÖteborg Karta och vägbeskrivning. I sommar är det grillen som är i fokus. Sommartid är det lite fräckt att sitta här och titta ut över Avenyn på deras roof topbar.

Fredagar för dig från. Besök gärna deras cocktailbar som har ett brett utbud på drinkar! Kom hit och njut av att sitta lite högt upp. Kul tycker vi, att Hotell Rubinen använder sitt tak till något mysigt! Även mycket god mat! Serverar lunch på sommarhalvåret.


Sitemap