Main Page Sitemap

Evidensia hästklinik helsingborg


evidensia hästklinik helsingborg

kund i Evidensias kundklubb får du exklusiva erbjudanden! Hittar vi tandsten och du väljer att boka tid för tandstensborttagning någon gång i januari eller februari 2019 så får du 150 kr rabatt på den behandlingen. Att bli medlem är såklart gratis. Läs mer, för patienter med njursjukdomar, på Djursjukhuset i Helsingborg finns en grupp med veterinärer med särskilt intresse och kunskap om sjukdomar i njurar och urinvägar. Välkommen till Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Läs mer, november kommer med nya erbjudanden!

Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg - Evidensia Rädslan i Malmö efter mordet på Ahmed Stockholm - från 49:- GoEuro Lundqvist - I Mitt Dolda, liv (In My Secret Life) Hudbehandlingar med laser och IPL

Köns och hudmottagning helsingborg, Hemtex helsingborg vala,

Välkommen att registrera dig! Till formuläret, akutmottagning, vi har alltid öppet dygnet runt, året. Vi är certifierade som Cat Friendly Clinic. Till alla erbjudanden, bli medlem i kundklubben! Följ oss på Facebook, specialistdjursjukhuset Helsingborg i ständig utveckling, vi arbetar ständigt för att utveckla våra metoder för medicinska utredningar, operationer och rehabilitering. Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. . Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken. Få den billigaste produkten på köpet. Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida. Läs gärna mer i vår broschyr på länken nedan.

Vårt trubbnosteam, det är inte alla hundar med kort nos som har problem med andningen men det är ett vanligt problem. Medlemskapet i kundklubben är givetvis kostnadsfritt och tecknas enkelt på plats eller via länken här. Kom in och gör en helt kostnadsfri tandkoll den 23/11!

Från helsingborg till puttgarden
Bartenderutbildning helsingborg


Sitemap