Main Page Sitemap

Xxl butik stockholm


xxl butik stockholm

säga, från Sverigehuset bort till Regeringsgatan. Alla butiker har en yta kring kvadratmeter. Vi har en kostnadskostym som är någonstans mellan 10 och 15 procent lägre än våra konkurrenters. Check your phone to view the link now! Vi utvärderar ständigt vårt koncept och när vi nu ska ligga på den hetaste handelsytan i Norden så kommer vi att se över det så att vi får den succé vi vill. Vi tjänar pengar, säger Marcus Wibergh.

Sedan XXL öppnade sin första butik i Sverige för tre år sedan så har kedjan öppnat ytterligare tio butiker, den senaste igår i Västerås. Butiken kommer att ha en försäljningsyta på 3300 kvadratmeter fördelade på två plan. Enligt honom är det framförallt tre faktorer som ligger bakom resultaten. Med det flöde av människor som finns här är det här givetvis en fantastisk möjlighet för oss. Ifjol omsatte XXL i Sverige 1 miljard kronor vilket var en tillväxt med knappt 70 procent. Alla löparskor, kajak, pikéer Herr läs vårt senaste annonsblad! Nästa vår öppnar kedjan sin första butik i Finland. Det är med andra ord ingen underdrift att säga att kedjan expanderat väldigt kraftigt på den svenska marknaden sedan starten.

xxl butik stockholm

Oops, looks like somethings wrong. Alla pengar som vi tjänar använder vi till att bygga nya varuhus. Samtidigt ger det oss en chans att sätta vårt varumärke på Nordens hetaste yta, säger Marcus Wibergh, svensk vd för XXL, som inte utesluter cityetableringar i Malmö och Göteborg. Butiken kommer att ligga i Swedbanks gamla banklokaler på Hamngatan mittemot NK i centrala Stockholm. I hörnet Hamngatan/Regeringsgatan finns en liten glasbur på 80 kvadratmeter som håller ihop hela vår etablering. Sortimentet kommer precis som vanligt i XXL:s butiker bestå av produkter för sport, jakt och friluftsliv. Det är det ingen som har lyckats med i detaljhandeln tidigare och jag ställer mig frågande till att någon kommer att göra det igen, säger Marcus Wibergh. Men nästa vår är det dags för kedjans första cityetablering. 30 dagars prisgaranti 100 NÖJD kund garanti, fRI frakt, byte OCH retur * 365 dagars Öppet KÖP, cyklar. Förra året hade kedjan en total omsättning om 3,6 miljarder kronor. Alla fritidsskor sneakers, fortsätt lediga lägenheter lundsbrunn där du slutade, se dina varor i varukorgen. Tights Dam, fiske, golf.

xxl butik stockholm


Sitemap