Main Page Sitemap

Bilförsäljning stockholm norr


bilförsäljning stockholm norr

ett Chevrolet Center i Täby med tillhörande verkstad i Arninge. 1991 etablerades företaget i Västberga, i en liten lokal med plats för några få bilar. Vi är en bilfirma som säljer, köper, reparerar och utför service på bilar. Bolagets omsättning ökade markant i mitten av 90-talet och framåt och ledde till att företaget blev och är fortsatt marknadsledare på import från Nordamerika 2012, en ny era i företagets historia. Bilparken innehar nya bilmodeller men även begagnade skönheter av olika märken. Vi är övertygade om att de som blir positivt överraskade när de hämtar sin bil gärna kommer tillbaka! Dessutom finns en rad utställare med elektriska motorcyklar, elcyklar, skotrar och lekfordon på plats. Historik, exclusive Cars startades 1990 av Benny Janall. 1998, startade vi även uthyrning av bilar, detta pågick under ett antal år och företaget hade som mest ca 25 bilar, men dålig lönsamhet ledde till att projektet lades ner.

ECar Expo samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara bilar under ett enda tak, och kompletterar med det senaste i laddteknik och elförsörjning. Kom och träffa elbilsladdexperterna från Sundrive och andra och få hjälp med att komma vidare med dina beslut, som privatperson, förening eller företag. Det viktigaste av allt är nöjda kunder, bättre marknadsföring kan vi inte få! 2004 flyttade företaget återigen till modernare och ännu större lokaler i Västberga. Verksamheten bedrevs från hemmet i liten skala, och bilarna togs hem endast på beställning efter kundens önskemål. Tack för alla dessa år! Våran personal har genomgått ett antal utbildningar för att kunna erbjuda kunden den bästa möjliga servicen inom 24 timmar, vad ärendet än gäller.

Här lades även första grunden till Exclusive Cars verkstad parkering göteborg app fungerar inte med plats för en bil. Våra kunder ska känna ett förtroende och alltid veta att de blir omhändertagna på bästa möjliga sätt). Om framtiden, vi har alltid arbetat långsiktigt, och vi är övertygade om att god service är framtiden. 2015, företaget firar 25 år! Detta med ledning av Håkan Anderson som VD (Numera säljchef i Västberga tyvärr beslutar GM att dra sig ur med Chevrolet i Europa och anläggningen läggs därmed ner under 2014. 1994 förstärktes företaget med Lars Rodeblad. Här får besökaren en samlad bild av marknaden, och kan dessutom provköra flera av marknadens elbilar. Efter 20 år som delägare i företaget väljer Lars Rodeblad att dra sig tillbaka.

Laika Film stockholm, Lappis stockholm sverige, Terrordådet i stockholm erbjuder, Utegym stockholm söder,


Sitemap