Main Page Sitemap

Valpkurs stockholm östermalm


valpkurs stockholm östermalm

lektionen är en nosaktiveringslektion och är på ca tre timmar. Vi anpassar självklart kursinnehållet efter valparnas ålder och mognad för att ge den bästa möjliga utvecklingskurvan. I Tullinge : (Utomhus, inhägnad gräsplan För kursen i Tullinge: 5st kurstillfällen varav 4 st á minst 1 timme. Kursdatum: 5/2, 12/2, 25/2 och 11/3. Målet med vår valpkurs är att du får redskapen att skapa ett långt och härligt liv tillsammans med din hund, med mindre konflikter och superbra kontakt. Valpkurserna igång med tre olika grupper. 18.30-19.30 förutom den 1/9. Efter promenaden så lämnar vi av er vovve tryggt och säkert hemma igen så att de kan vila ostört i väntan på att ni kommer hem. Kursdatum: 27/10, 10/11, 17/11, 24/11 och 1/12.valpkurs stockholm östermalm

Valpkurs med start tisdagen den 18 oktober! Ni som har st tt som reserver b r ha f tt meddelande. 8 Responses to Valpkurser, stermalm /G rdet. Vi skulle g rna g p valpkurs tillsammans s snart som m jligt. Ser fram emot att h ra av er!

Carlings drottninggatan stockholm öppettider
Stockholm mora bil
Skidskolan stockholm
Bbq restaurang stockholm

Reservdatum 15/11 ifall vädret blir dåligt någon dag. Självklart ska din hund vara vaccinerad och försäkrad. Hundar är i behov av socialisering under hela livet för att förstå och särskilja passande från opassande beteende (med såväl människa som hund!). Teorimaterial ingår för valpkursen/unghundskursen och diplom utdelas till alla deltagande hundar på valpkursen/unghundskursen! Ju mer erfarenheter er lilla valp kan få i en tidig ålder, desto bättre! Titta gärna på recensionerna som numera finns på Facebook: på kurserna tränar vi med positiv förstärkning vid all inlärning Belöning då hunden gör rätt med.ex. Vi har en maxgräns på 6 hundar per hundrastare på samma gång. För privatkurs sätts priset beroende på antal timmar, enligt överenskommelse innan start. Hälsa fint och hantering. 02, priserna KAN variera beroende PÅ ER hunds behov och VÅR tillgÄnglighet.

valpkurs stockholm östermalm


Sitemap