Main Page Sitemap

Laleh lisa ekdahl stockholm


laleh lisa ekdahl stockholm

legendariska egensinnighet och så vill jag höra Vem vet live så klart! Vid turnéstoppen i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Eskilstuna och Varberg kommer de att bli en alldeles särskild konsertupplevelse då publiken får höra både Laleh Lisa Ekdahl. Nu står det klart att Lisa Ekdahl följer med i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Eskilstuna och Varberg. Även den prisbelönta duon Sousou Maher Cissoko följer med som support under turnén. Turnédatum.6 Norrköping, Bråvalla.6 Göteborg, Trädgårdsföreningen.7 Varberg, Societetsparken.7 Stockholm, Skansen.7 Rättvik, Dalhalla.7 Eskilstuna, Sundbyholms slott.7 Borgholm, Slottsruinen.7 Trondheim, Olavsfestdagene (NO).7 Östersund, Storsjöyran.8 Helsingborg, Sofiero Slott. SVT och Sveriges Radio har gjort dokumentärer om Sousou Maher Cissoko och när Youssou NDour tog emot Polarpriset sjöng de tillsammans med Timbuktu. Ikväll skulle Lisa Ekdahl uppträda på Skansen i Stockholm tillsammans med Laleh. jag hoppas på fest, en lekfull konsert och nu med Lisa och Sousou Maher hoppas jag på en festivalkänsla och en minnesvärd kväll, jag längtar redan". Under tio års tid har de turnerat i 30 olika länder världen över i Kanada, USA, Afrika, Asien och Europa med konserter på jazz-, folk-, världsmusik-, yoga- och stadsfestivaler, konsertsalar, klubbar och skolor. Men nu tvingas artisten att ställa. Watching for the subsequent concert of Lisa where I can fly cheap. Laleh, den 16 september 2016 släppte Laleh sitt sjätte kritikerrosade album Kristaller som hon i februari blev tilldelad 2 grammisar i kategorin årets producent och årets pop.

laleh lisa ekdahl stockholm

Lisa Ekdahl följer med på Lalehs sommarturnélaleh lisa ekdahl stockholm

Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen. Albumet När alla vägar leder hem släpptes i februari och beskrivs som en uppdaterad best of-produktion från det svenska 1960-tal hon inspirerats. Även Sousou Maher Cissoko är med och öppnar dessa sommarkonserter. Det kommer bli en ganska stor turné som snart är slutsåld, så jag vill gärna bjuda publiken på en lite längre kväll, själv ser jag fram emot Lisas legendariska egensinnighet och så vill jag höra Vem vet live så klart! Lisas medverkan i populära TV-programmet Så mycket bättre ledde till att intresset att börja skapa musik på svenska väcktes på nytt. Vill också bjuda på Sousous sökande låtar och själv få uppleva Kora-instrumentet som dom spelar". Very heartwarming atmosphere, with many-many songs I like from Lisa på Svenska hotell i stockholm på söder :-). Till skillnad från höstens turné med stor orkester så är det en med ett popband som hon åker ut på vägarna i sommar.laleh lisa ekdahl stockholm

Nu står det klart att Lisa Ekdahl följer med i Stockholm, Göteborg, Helsingborg. Information om Laleh - Sommarturné 2017 med Lisa Ekdahl och Sousou & Maher Cissoko och hur du köper biljetter hos Skansen i Stockholm lördagen den 15 jul. Nu står det klart att Lisa Ekdahl följer med i Stockholm. En alldeles särskild konsertupplevelse då publiken får höra både Laleh & Lisa Ekdahl.


Sitemap