Main Page Sitemap

Träning inför stockholm marathon


träning inför stockholm marathon

är nog rimligare imo. Jag drivs av att jag vill ha gjort det jag kan för att vara mitt bästa jag till nästa tävling, så jag visualiserar den närmaste tävlingen för att ta ut mig det lilla extra när det är tungt. Hela vintern har jag kunnat träna, med kortare sjuk/skadesejourer, och fått till mina långpass en gång per vecka. I år har jag använt Asics Gel-Ds Trainer under alla övriga pass förutom intervallerna. Vi frågade elitmotionären Petter Merida på cykelföretaget Merida Sverige om han kunde dela med sig av några praktiska tips inför Vätternrundan. Strandvägen Karl XII:s Torg. Ett av mina favoritpass är simning i öppet vatten med ett gäng vänner.

När är Stockholm Marathon 2018? Hornsgatan Högalidsparken. Lördagen ser ut att bjuda på riktigt soligt och varmt väder. Nike Free 3,0 använder jag både i löpspåret och på kontoret. Utöver mina fokuspass är det mer valfritt vilket passar mig bra eftersom jag jobbar som löpcoach och måste kunna vara lite flexibel utifrån dessa extra pass. Foto: henrik isaksson/IBL / /IBL Herrar: Vinnare i Stockholm Marathon de senaste tio åren: 2017: Abrha Milaw (Etiopien) 2016: Stanley Koech (Kenya) 2015: Yekeber Bayabel (Etiopien) 2014: Benjamin Bitok (Kenya) 2013: Shume Gerbaba (Etiopien) 2012: Methkal Abu Drais (Jordanien) 2011: Shume Gerbaba (Etiopien) 2010: Joseph. Det kanske dröjer innan du hinner duscha, så ta med ombyteskläder du kan byta till efter loppet. En normal kost för uthållighetsidrottare innehåller ganska mycket energi. Vilka löpskor använder du helst under dina springturer?


Sitemap