Main Page Sitemap

Lucka stockholm


lucka stockholm

kvar från en av fångarna. Hos oss hittar Du också maskiner, stenbänkar, kranar, hoar, beslag och massiva ekgolv. Alltid till fasta priser och med tidsgaranti. Här cupido uppsala svartbäcksgatan går jag i källaren på Stadsmuseet ett gammalt hus från slutet av 1600-talet. Bredvid mig här på väggen är det någon som skrivit ett klotter, på ryska.

Troligen Det är dåligt att leva i fängelset. I början av 1700-talet blev det krig mellan Ryssland och Sverige och ryssarna arresterades. Jag heter Hans Öjmyr och är utställningschef. På den tiden var det här inget museum utan ett stadshus, Södra stadshuset hette det. Den här filmen visades som lucka 6 Stadsmuseets lucköppning 2011.

Kanske är det de som skrivit här på väggen Fult i stenhus, men vad betyder det? Tack vare att vi själva äger byggbolaget som också bygger de flesta av våra kök kan vi ansvara för hela processen från idé till ett helt färdigt projekt. Det var många ryssar här som bedrev handel och sålde allt möjligt till svenskarna. Att erbjuda detta med helt egen personal är vi (såvitt vi vet) helt ensamma.

Färja mellan stockholm och st petersburg
Flytta från malmö till stockholm


Sitemap