Main Page Sitemap

Flytta från stockholm till mindre stad


flytta från stockholm till mindre stad

bygga ungefär.000 nya bostäder per år för att klara av utmaningen och det är, som sagt, en stora coop lund öppettider jul utmaning. Vanligast är väl att man flyttar hem när det vankas unge, pga lugnare och man kanske har familj nära som kan va barnvakt etc. Sen passerade vi polisbilarna och köpte två Happy Meal på McDonalds och åkte pendel i 15 min hem till förorten. Är man uppväxt i en mindre stad så kommer en flytt till Stockholm med väldigt många fördelar; man har en större chans till utbildning och jobb, man har ett större utbud av nöjen, mat, idrotter, musik, kultur och man får en puls som helt enkelt. Jag har ändå fått för mig att folket e svårare att lära känna här, men jag vetinte om det stämmer eller om det är svårare nu när man är äldre attfå nya kompisar.

Många åker dit o shoppar då. Det finns många lockelser i Stockholm och ibland kan det kännas som att plånboken ständigt står på vid gavel. Har själv erfarit det. Hur gamla är barnen? Nimby (not in my backyard) är ett vedertaget uttryck som passar väl in på hur många resonerar då det kommer till byggnationer. I samma veva kom det ut en annons om att ett Bed Breakfast var till salu i Östersund, vår hemstad. Något som inte är så konstigt. Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda Kristin. Jag höll på att bli tokig. Vi vill gärna flytta till en mindre stad, gärna i närheten av vatten. Vi sålde vår 3a på Kungsholmen, och köpte en villa på 150kvm, stor tomt, 10 min från centrum,.5km från stranden för samma peng. Då tänker jag direkt ".

Och här började det alltså spinna i mitt huvud. När barnen lekt utanför i ungefär fem minuter fick vi komma. Dessutom är jag helt och fullständigt nykär i Stockholm igen. Vi tänkte gå igenom några punkter som man dock kan tänka på innan man flyttar till Stockholm och som kan underlätta vardagen där.


Sitemap