Main Page Sitemap

Luftballong helsingborg


luftballong helsingborg

Kronborgs slott. Tittar vi längre norrut ser vi Kullabergs tydliga siluett. Flera slott och många vackra gårdar passerar vi ofta här. Var vi än landar så blir de en oförglömlig tur i solnedgången. Möjlighet att boka in er på dagliga flygningar över vårt vackra Sverige. Cirka en timmes flygning i en av våra passagerarballonger med plats till antingen 12 eller 17 passagerare. Skäralid med Kopparhatten och även Stenestad upplevs på ett helt nytt sätt lite grann från ovan. Kr 4590,- Garanterat en upplevelse för livet! Njut av hisnande vyer, byggnader, landskap och naturens underverk från ett nytt och spännande perspektiv.

Ballongflygning ver Helsingborg - Flygluftballong helsingborg

Gdl flytt helsingborg, Var kan man köpa kulturkortet helsingborg, Hämta ut pass helsingborg öppettider, Taxi ängelholm flygplats till helsingborg,

Ballongflygning är en upplevelse för alla och alla kan flyga ballong. Luftballongen glider fram stilla och ljudlöst vilket gör upplevelsen både rofylld och exalterad på samma gång. Har vi den turen så startar vi gärna ovanför Pålsjö skog. A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving. Vi kan förstås lika gärna komma upp mot Klippan och Ljungbyhed eller ner mot Vallåkra. Därifrån lyfter vi sakta upp över Mariastaden och vidare ut över Vasatorp och bort mot Söderåsen. Upplevelsen flyg luftballong passar därför utmärkt som present för födelsedagar och andra betydande bemärkelsedagar. Här möts många av våra flygvägar och därför blir det ofta landning i detta område. En luftballongupplevelse är ett minne för livet som du kommer vilja berätta och dela med dig till vänner, bekanta och kollegor. Få andra upplevelser erbjuder denna unika kombination av upprymdhet och stilla lugn. Köp biljett, passion, erfarenhet och säkerhet!

Hemtex helsingborg vala, Köns och hudmottagning helsingborg, Randersgatan 22 helsingborg, Sj tåg helsingborg-halmstad,


Sitemap