Main Page Sitemap

Ångbastu stockholm


ångbastu stockholm

Vinoteket, eller ta ett glas vin innan maten i loungeatmosfären. Inne på relaxen kan du njuta av såväl ångbastu och torrbastu. Gym och yoga enligt schema. Spring i en upplyst löpslinga och eller gå runt uddens naturstig. Vi har en härlig relaxpool som också har en utomhusdel med en slående utsikt.

Vi har äventyrsbad, bassäng för dig som vill motionssimma och bastu för dig som vill ha en stunds. Bokning görs via /husbybadet. För aktuellt gruppträningsschema besök. Vår vackra svit Happy ligger i mitten av de andra sviterna och har spat en trappa ner alldeles utanför dörren.

Vi bjuder på frukt och. På lunchen finns ett kött-, ett fisk- och ett vegetariskt alternativ, soppa, nybakt bröd och en välfylld salladsbuffé. Men vad gäller ansiktsbehandlingar stockholm och massage för gravida stockholm finns det bara ett ställe jag rekomenderar och det är stans bästa spa med. I matsalen serveras Djurönäsets närproducerade mat, med smaker från norden och skärgården, till en panoramautsikt över klipporna och vattnet. Vinoteket håller också i vinprovningar, där du lär dig mer om druvsorter och smakkombinationer. Vid fint väder kan man även unna sig ett glas champagne från spabaren på vår solterrass. Från midsommar fram till mitten av augusti blir en del av Matsalen istället Terrassen. Dessutom finns ett gym och en pool där du kan simma.

Bastu, Ångbastu, sauna
Husbybadet - Simhall - stockholm.se
Hotell i Saltsjöbaden nära Nacka och


Sitemap