Main Page Sitemap

Stöder apple TV netflix


stöder apple TV netflix

kopplat till de globala målen 2030. Studier visar även köpa biljett helsingborg puttgarden att företag som integrerar hållbarhet genom hela sin affärsstrategi är mer lönsamma. Hon har skrivit böckerna Bygg ditt varumärke själv och är nu aktuell med boken Bygg det goda varumärket. Att man börjar inifrån och sätter roten. Boka - Föreläsningar om 40 minuter - Föreläsning med workshop 2-3 h - Specialdesignad föreläsning/workshop - Föreläsning i kombination med digitala övningspaket och bok, kontakta Pia Anderson på eller maila Pia finns även med. "Väldigt inspirerande föreläsare med bra erfarenhet och relevant bakgrund". Vem vänder jag mig till?

stöder apple TV netflix

stöder apple TV netflix

I tio steg, 5Vtill5P, visar varumärkesledaren Pia Anderson hur ni ökar er attraktionskraft hos kunder, hur ni ökar engagemanget hos era medarbetare och intresset hos investerare och samhället. Mer hållbart samhälle behövs och är viktigt för framtida generationer". Vill du veta hur du gör? "Bra talare, nya och intressanta infallsvinklar". "Nya insikter för mig och hon var lite lättsammare att ta till sig än andra som föreläser om varumärkesbyggande." "Tar framförallt med mig de kloka orden att Lära känna kunden.". Pia Anderson har 25 års bred erfarenhet av varumärkesutveckling, både från hur man bygger varumärket inifrån tillsammans med medarbetarna och utifrån tillsammans med kunderna. Hon sätter ord på det jag tänker. Man vill veta mera!" "Jag känner att jag är på rätt väg, men behöver tydliggöra min vision och jag sticker. Det berör oss, inifrån och." "Pia pratar om det jag själv tycker är så viktigt.


Sitemap