Main Page Sitemap

Trädgårdscafe norr om stockholm


trädgårdscafe norr om stockholm

bäckar, vattenväxter och fiskar. När maten har sjunkit ner, och du har gått runt i den charmiga butiken, kan du ta dig ett dopp vid stranden. I trädgårdskaféet är det inte möjligt att boka bord eller förboka mat. Lunchmeny, vi serverar två varmrätter till lunch (135 kr 165 kr vi har även en vegetarisk soppa* på menyn (110 kr). Kurrebo idé- och visningsträdgård, Urshult Här visas Nelson gardens försöksodlingar av sommarblommor, lök-, knöl- och köksväxter. 11.014.30 (vardagar) samt. Rosenhill, Ekerö Bohemiskt ställe med eko-kafé, gårdsbutik och bakluckeloppis.

trädgårdscafe norr om stockholm

Gunnebo slott, Mölndal 1700-talsslott med kaffehus, krog och trädgårdar. För mer information och bokning. Växplats Nybyn, Rimbo, mitt i Roslagen ligger detta mysiga kafé med självplock av blommor och grönsaker. Trädgårdskaféet har vinrättigheter och serverar ett antal biodynamiska och ekologiska viner, fransk cider och närproducerade ölsorter. M Åsby Hem Trädgård, Hallstahammar, maffig trädgårdsbutik, plantskola och inredningsbutik. Njut av utsikt över sjön Åsnen och smaka smarriga pajer och bakverk med bär och frukt från bygden. Man kan också förbeställa godsaker som älgkorv och rökt ren.

Föreställningen handlar om barnen Hamsa och Alvdis som ser en mamma som är arg och de undrar varför. Deras lek blir en detektivresa genom känslornas landskap och vilka anledningar det kan tänkas finnas bakom ilska. Norr om Stockholm, Stockholm, Sweden.


Sitemap