Main Page Sitemap

Akut tandvård barn uppsala


akut tandvård barn uppsala

bedrivs i nuvarande verksamhetsform sedan september 2003. Våra lokaler är handikappanpassade och vi erbjuder gratis parkering. Vi vet hur jobbigt och plågsamt smärta i tänderna kan vara så vi hjälper dig så snabbt vi bara kan. Det betyder att vi hjälper dig med problemet och med smävetvis gör vi allt för att lösa problemet helt och hållet med en gång.akut tandvård barn uppsala

Det händer därför ofta att de kan skada sig och skada sig i tänderna och munnen. Har du akut ont ska du inte vänta utan ring oss för att boka en tid redan. Uppsala och Estetisk tandvård, estetisk tandvård eller kosmetisk tandvård är tandvård som fokuserar på utseendet av dina tänder.

Vi är en privat tandläkarmottagning som kan hjälpa dig och din familj med alla möjliga typer av tandvård i, uppsala. Tandläkare Uppsala mcdonalds öppettider julafton uppsala och Estetisk tandvård Estetisk tandvård eller kosmetisk tandvård är tandvård som fokuserar på utseendet av dina tänder. Förutom allmän tandläkare och tandhygienister erbjuder vi specialistkompetens inom tandlossning, implantat, protetik, tandköttsplastik och kosmetisk tandvård. Tandlagning Har du ett hål i en av dina tänder kan vi hjälpa dig med tandlagning. Läs mer 0 Skriv ett omdöme! Skulle du sedan drabbas hjälper vi givetvis dig. Som patient hos oss kan du därför räkna med ett personligt bemötande.


Sitemap