Main Page Sitemap

Ekeby hälsocenter uppsala


ekeby hälsocenter uppsala

17-19 slår vi upp portarna till öppet hus, vernissage och jubileumsfest. Ekeby Gynekologi, varmt välkommen att boka tid till våra gynekologer på Ekeby Gyn inför sommaren. Vi har öppet helgfri e cigg affär malmö mån-tors kl 8-15 och fredagar kl 8-13. På vår intygsmottagning kan vi erbjuda de flesta typer av intyg. Ekeby Lättakut - öppnar måndag 14 maj Nu öppnar vi en Lättakut för enklare akuta åkommor.

Ekeby, hälsocenter, vårdcentral - ekebyhalsocenter.se



ekeby hälsocenter uppsala

Vi arbetar för fullt med att återställa allt och ber dig om förståelse för att det kan vara rörigt i lokalerna under några veckor framöver. En mycket imponerande uppvisning av Ekeby Hälsocenters resurser - både de tekniska men inte minst de personella! Med vänliga hälsningar" Idag, den 15 november, fyller vi 6 år som vårdcentral!

Endast vissa besök * Detta kan du boka till sköterska: - Blodtryckskontroll - Urinvägsinfektion - Såromläggning - Borttagning av stygn - Intramuskulära och subkutana injektioner, för andra ärenden hänvisar vi till telefon ( ) eller till tidsbeställning på 1177 eller receptionen. Läs mer om evenemanget i vårt senaste nyhetsbrev. Vi jobbar för fullt med att få bort allt vatten, få igång elen, och torka upp. Vi lär oss mer om stress och undersöker strategier för att hantera detta utifrån KBT (Kognitiv Beteende Terapi). Då har du rätt till gratis influensavaccination. Bedömningen kan göras via telefon eller genom ett fysiskt besök.

ekeby hälsocenter uppsala


Sitemap