Main Page Sitemap

Miun logga in


miun logga in

beställa passerkort. Lyssna, varmt välkommen till Mittuniversitetet! Submax VO2max-test (Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest) är vårt mest populära test och kan göras oavsett om du vill cykla, springa, åka rullskidor, eller köra rodd-/stakergometer. Träakademien, kramfors kommun 872 80 Kramfors. Nationellt vintersportcentrum erbjuder ett flertal olika tester för både elit och motionär.

Våra campusorter, sundsvall 851 70 Sundsvall, besöksadress: Holmgatan 10 Östersund 831 25 Östersund, besöksadress: Kunskapens väg 8 Övriga orter Örnsköldsvik. Vi genomför allt från enkla cykel/steptest med låg belastning och beräknade konditionsvärden till maximala tester för de som vill veta sin prestationsförmåga. Under ett par veckor arrangeras en mängd olika aktiviteter. Så registrerar du dig på en kurs. Testerna är utformade för att utvärdera din fysiska status och anpassas efter varje individ. Introduktionsaktiviteter för nya studenter, välkomstbrev Välkomstbrev, i välkomstbrevet hittar du information om din kurs eller program som till exempel litteraturlista. När terminen närmar sig och du har tackat Ja till din plats, finns det några saker du kan göra för att få en smidig start. Inloggning Studentportalen, du kan skapa ett konto till Studentportalen tidigast en vecka innan terminsstart.

Besöks- och leveransadress: Mittuniversitetet, Hörneborgsvägen Domsjö, postadress: Mittuniversitetet, box Örnsköldsvik, kramfors. Välkomsthälsning av Rektor Anders Fällström av, mittuniversitetet på, vimeo. Rosemarie Ankre, etour, samtalar med Per-Olov Wikberg och Anneli Åman om hur hur intressegrupperna skoteråkare och turskidåkare upplever buller och tystnad, vad det beror på och hur det kan hanteras.

Som ny campusstudent kommer du snabbt in i studentlivet med Studentkårernas introaktiviteter. Så registrerar du ett användar-ID för Studentportalen, skaffa passerkort. Så skaffar du ett passerkort, bibliotekskonto, biblioteket har en mängd tjänster som är viktiga för både dig som pluggar på distans och på campus. Först då har uppgifterna om att du är antagen till utbildningen överförts till oss. I Studentportalen tar du del av kursmaterial, registrerar dig på kurser och så vidare. Vi kan också skräddarsy större testpaket efter just dina behov så välkommen att höra av dig till oss! Registrera dig på kurs, precis innan din första kurs börjar måste du registrera dig på den. Mittuniversitetet, Möbel- och byggnadshantverk, besöks- och leveransadress: Träakademien, vespa lund antal företagsvägen 2, Kramfors, postadress: Mittuniversitetet, Möbel- och byggnadshantverk. Läser du en utbildning som ges på något av våra campus behöver du ett passerkort. Det är viktigt för att du ska få dina poäng men även studiemedel från CSN.


Sitemap