Main Page Sitemap

Bästa lunchen i uppsala stockholm


bästa lunchen i uppsala stockholm

restaurangerna kring de stora svenska semestervägarna. Här hittar du sushi, thairätter, kinesisk Dim Sum och andra varma och kalla asiatiska specialiteter. En lista på allergener finns väl synlig inne på restaurangen mittemot kassan.

Buffén som dukas upp varje dag är vällagad och mättande, och även de gratänger och pajer som står på menyn är mastiga på helt rätt sätt. "Det måste inte vara starkt men det måste vara gott". Menyn har sin basis i kaliforniska taquerior men med en fräsch twist. Ibland är det en liten omväg, men sällan mer än en kvart - och det kan det vara värt. En nyckelhålsmärkt rätt står också att finna på menyn varje dag för den som vill hålla på kalorierna. Här erbjuds bra restaurangupplevelser kring Europavägarna i Sverige. Det är helt enkelt ett dignande asiatiskt smörgåsbord! Restaurang Goda Samvetet kallar sig det fettsnåla alternativet, men redan namnet skvallrar om vilken matfilosofi som råder.

Vårrullarna rullar vi själva och maten tillagas direkt - allt för smakens skull. Jernbruket, Floda, näs Fabriker Restaurang, Tollered, bjertorp Slott, Kvänum. E4 från Helsingborg till Haparanda, gastro, Helsingborg, sillen Makrillen, Helsingborg. Dieter, träningstips och mirakelkurer fyller löpsedlar och Facebookflöden. Zcalo visar att snabbmat inte behöver vara flottig och tyngande. Välkommen till Amazing Thai. Alternativ finns för såväl veganer som lchf-anhängare, och på kvittot listas alla ingredienser i det man beställt. Våra restauranger, bästa Thaimat, thai Select Award, vi är mycket stolta över att vi även för år 2008 fått ta emot utmärkelsen Thai Select Award från den Thailändska staten för att vi tillagar och serverar bästaThailändska mat i Sverige. Guiden till de bästa hälsorestaurangerna i Uppsala uppdateras löpande.


Sitemap