Main Page Sitemap

Kronborgsgatan helsingborg


kronborgsgatan helsingborg

lägenheter med bostadsrätt samt 6 hyreslägenheter och 4 affärslokaler. Enda förändringen är att det påförts en kontrollavgift, som respektive lägenhetsägare får betala. Vägg i vägg finner ni en klädkammare. Observera att det här är en kalkyl. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst.

Köket är av äldre standard med vita köksluckor, stänkskydd i vitt kakel och tålig bänkskiva i rostfritt. Balkongen kan med fördel glasas in för att skapa ytterligare ett rum eller för att förlänga sommarhalvåret. Brf Sefiren är en mycket populär förening som förutom garage i huset dessutom erbjuder övernattningslägenhet och tvättstuga med havsutsikt (!). Interiör, direkt från gatunivå tar ni smidigt hissen upp till 5e våningen. Styrelsen höjde avgiften med 3 2018 för framtida underhåll.

Löpband och även cykel- och samlingslokal samt barnvagnsrum. Utrymme finns även för torktumlare för den som önskar! Visa resväg på karta. Föreningens ekonomi Styrelsen höjde avgiften med 3 2018 för framtida underhåll.


Sitemap