Main Page Sitemap

Stadsbiblioteket öppettider uppsala


stadsbiblioteket öppettider uppsala

stoppades en snattare på ÖB i Tranås. Väpnat rån mot Pressbyrån Vid.10-tiden på lördagskvällen larmades polis till Pressbyrån i Tranås. Efter tio år väljer nu arrangörerna att lägga ner. Olaga hot i Sommen I går onsdag, mitt på dagen, har en kvinna i 30-årsåldern blivit hotad av en man i 50-årsåldern. Sprängning på Ydrevägen I dag fredag mellan klockan 08-16 kommer det att pågå sprängning på Ydrevägen. De båda männen har även dömts för narkotikabrott. Madeleine från Tranås är Marit Paulsens högra hand inför EU-valet När EU-politikern Marit Paulsen lägger upp sin valkampanj är det tranåsbördiga Madeleine Sundqvist som har många fingrar med i spelet. Det berättar Bengt-Åke Malmqvist som just nu ställer ut sina vackra och mustiga akvareller i Piratenhuset. Det känns både bmw lundaluppen lite vemodigt och lite spännande, säger kommunchefen som tillägger att han kommer att jobba kvar i Tranås kommun april månad ut för att slutföra ett antal uppdrag. Brandstyrkor omringade elden Larm om skogsbrand inkom till räddningstjänsten vid.45 på söndagen.

Elgiganten backaplan öppettider påsk, Renhållningen uppsala öppettider, Svartbäcken uppsala till salu, Cykelklubb uppsala,

Misshandel vid middagstid - polisen har gripit en man Vid middagstid på onsdagen inträffade en misshandel på Fabriksgatan i Tranås. Misstänkt rattfylla - körde in i träd Vid midnatt natten till torsdag har en bilist kört in i ett träd på Trehörnavägen. Det blev beslut vid måndagskvällens kommunfullmäktige. Det kommer Maria Ljungström och Sandra Caménisch att bjuda tranåsborna. Gymnasiets välkomnstfilm - en succé på nätet Lengter - en skamløs parodi. Husvagnen, som stod i Stadshusparken, tillhör ungdomsgården Epic.

Anders Wilander (M kommunstyrelsens ordförande, berättar att den nuvarande ägaren ville sälja. Villainbrott i Aneby På torsdagen upptäcktes två villainbrott Aneby. Inbrott i församlingshemmet Natten till tisdag har någon brutit sig in på församlingshemmet i Frinnaryd. Nu har till och med mössen flyttat hit.


Sitemap