Main Page Sitemap

Volontär uppsala kommun


volontär uppsala kommun

uppdrag du vill hjälpa till med! Digital läxhjälp innebär att du som frivillig ger läxhjälp till ungdomar via datorn, antingen via webbkamera eller via chatt. Tystnadslöfte råder för alla i gruppen. Specifika önskemål eller information: Inga tidigare erfarenhet krävs, engagemang och glädje inför att hjälpa till, räcker gott! Ger ett medmänskligt stöd och lotsar människorna inom målgruppen till Röda Korsets lokal på Trädgårdsgatan där frivilliga värdar finns på plats och ett mål mat kommer att erbjudas. Måndag, onsdag och fredag kan du hjälpa oss mellan 8-16. Uppdraget sker i grupper om 2 - 3 frivilliga. Röda Korset erbjuder plats för den som är anhörig att kunna få kostnadsfritt stöd och råd i olika frågor. Tvättbara igloos, soppåsar, virkon, kattmat (oöppnade påsar avmaskningsmedel (Banminth, Flubenol och Milbemax). Givetvis är det gratis att använda sig av!

Ideellt arbete - Uppsala kommunvolontär uppsala kommun

Studievägledare sociologiska institutionen uppsala, Uno svenningsson uppsala, Samariterhemmet röntgen av uppsala,

Jourhavande kompis är en chattjour som finns för att barn och unga som upplever att de har det svårt i vardagen, eller bara behöver någon att prata med och vi söker frivilliga i Uppsala! Vi sponsrar Samvetet kontinuerligt, arbetspassen är två per dag,.00 -.00 och.00 -.00, sju dagar i veckan, året runt. Överskottet från butiken går till barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Syftar till att stötta målgruppen, bryta passivitet och utanförskap samt skapa trygghet. I uppdraget kommer du i kontakt med allmänheten och inte endast målgruppen. Varmt välkommen med din intresseanmälan! Vi önskar ett minimiåtagande på 4 timmar i månaden.

Klätterställningar, ca 1 meter eller högre. Jourhavande kompis ska sätta den som hör av sig till jouren i centrum genom aktivt lyssnande. Sedan bestämmer du själv hur mycket du vill och har möjlighet att engagera dig. När och var ska uppdraget genomföras: Uppdraget utförs i våra lokaler på Bolandsgatan 8A och det finns möjlighet att hjälpa till under tisdagar och torsdagar mellan klockan 11:30-.00 och lördagar mellan 11-16.


Sitemap