Main Page Sitemap

Barnmarknad göteborg hösten 2018


barnmarknad göteborg hösten 2018

församlingshem Härlanda församlingshem, Härlandavägen 23, Göteborg Lördag kl 10-13.30. Fika finns att köpa. 29 september, storkens Barnloppis, rävlandaskolan, Boråsvägen 1, Rävlanda. Lotteri, fiskdamm och fikaförsäljning finns.

barnmarknad göteborg hösten 2018

Bibliotek göteborg hisingen
Åka taxi i göteborg

Exempel på märkning av pryl som du vill ska skänkas om den inte blir såld: P (dvs din unika säljarkod, se i din kommande mailbekräftelse vilken kod som gäller för just dig) 25:- (ditt pris) (X) (skänkes om osålt). Lämna bara in sådant som har med barn att göra, alltså inget annat! Det som blir kvar skänks i alla de fall som vi har hittat till välgörande ändamål i olika former. (Dock naturligtvis inte så hårt att det förstör själva objektet) - Sätt priser i 5-kronors-intervall, dvs inte t ex 29:- eller 2:-, utan hellre 30:- eller. Foff-Göteborg arrangerar en barnprylmarknad på våren och en på hösten.

Vad det innebär att vara volontär kan du läsa mer om här till höger under fliken bli volontär. Håll dig också till säsong, dvs inte sommarkläder på höstmarknaden och inte overaller, skridskor och liknande på vårmarknaden. 13 oktober Stenungsunds barnprylmarknad Stenungskolans kapprum, Doterödsvägen 2, Stenungsund.

Akvarium göteborg, Sjömagasinet Göteborg ruotsi, Gamla stan göteborg vårdcentral,


Sitemap