Main Page Sitemap

Fönsterputsning stockholm pris


fönsterputsning stockholm pris

cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Kvalitetsgaranti, för oss är kompetens och utbildning a och. Hemstädning, Flyttstädning, Storstädning och, fönsterputsning i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och textiltvätt till trädgårdstjänster. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

Vi följer Svensk stöldskyddsföreningens riktlinjer i säkerhetsfrågor och har rutiner för nyckelkvittens och larmkoder. Vi är väl medvetna om att alla kunder har olika önskemål och uppfattningar och därför uppskattar vi era synpunkter och att ni återkopplar till oss så snart som möjligt om något inte uppfyller era krav och förväntningar. Utrustning från de ledande tillverkarna. Tekniken är ytterst användbar vid reparationer, installationer och inspektioner. Ta ner gardiner och flytta möbler vid behov. På helgerna tillkommer ett tillägg. Om dina fönster däremot öppnas utåt eller du har takfönster, ber vi dig att kontakta oss så snart som möjligt för att boka en ny tid för fönsterputsning. Du kan själv välja om du vill vara hemma och öppna eller om vi ska kvittera ut nycklarna.

Fönsterputsning stockholm pris
fönsterputsning stockholm pris

Det är därför av vikt att du som kund känner till om din bostad är utrustad med fönster med den typ av fönsterglas som innehar restriktioner beträffande fönsterputsmedel etc. Sedan starten 2008 har vi erbjudit städservice med utbildad och erfaren personal till alla våra kunder. Vi kan först göra en ungefärlig bedömning när städpersonalen få se städobjektet. PutsBi AB har Folksams ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador uppsala sushi yama på egendom som PutsBis personal orsakar. Betalning kan ske antingen via pappersfaktura eller e-faktura.

fönsterputsning stockholm pris

Tåg stockholm lund tid
Konserter 2018 stockholm friends arena
Vattugatan 15 stockholm
Humör gallerian stockholm adress


Sitemap