Main Page Sitemap

Gratis aktiviteter stockholm


gratis aktiviteter stockholm

gång. Fjolårets show var en stor succé och 2018 års upplaga av Nitro Circus är den mest våghalsiga showen någonsin med helt nya världsunika stunts, ny musik och inte minst helt nya fordon och hjälpmedel. 3 adresser Biljard Få sporter är väl så sociala och förknippade med avslappnat kompishäng som biljard.

Kista, Stockholm Akvedukten och Dalslands kanal » Se de spännande slussarna i akvedukten, eller ta ett dopp i Dalslands kanal. Här är förslag på några böcker där du kan hitta ännu fler tips på saker man kan göra gratis, eller billigt, i Stockholm.

Att ta ett svalkande dopp är en njutbar och härlig aktivitet när högsommarvärmen slår till, och för den som är lite mer hardcore går det givetvis att få sig ett uppfriskande dopp även under vinterhalvåret. Planerar ni en aktivitet och söker efter något kul och spännande att göra? Göteborg, Göteborg Armémuseum » Handlar om krig och soldater, kvinnor och barn, bönder och herremän, pengar och skulder, sjukdom och död. Då har ni kommit helt rätt. Björnlandet, Lappland Blekinge Naturum » I Ronneby Brunnspark finns Naturum och där kan man lära barnen om Blekinges natur, men även om hur man levde i brunnsparken förr i tiden. Och saker att göra i Stockholm finns det gott.


Sitemap