Main Page Sitemap

Hyra kajak Stockholms skärgård


hyra kajak Stockholms skärgård

Kajak är en av Stockholms skärgårds största kajakuthyrningar. Telefon: Epost: Hemsida för Rögrund: Grundets Vandrarhem Sandhamns Vandrarhem, Gammelgården OBS: Verksamheten har upphört.

Kajakpaddling i Stockholms skärgård - tur och tältförslag
Horisont Kajak - Kajak i Stockholms Skärgård
Dalarö Kajak-Hyra, köpa kajak i Stockholms skärgård
Hyra Kajak i Stockholms Skärgård hos Horisont Kajak
Torö Kajak - Hyr havskajak i Stockholms södra skärgård

Thomas björkman stockholms byggnadsförening
Göteborgs skärgård tips

Har du ork sätter du kurs rakt österut mot Svenska Högarna som är skärgårdens östligaste utpost. Fullt med grynnor, trånga passager och häftig natur. Nödproviant och bra kommunikationsmedel är att rekommendera om något går snett. Sommargården: 4 större hus, 4 mindre hus. Epost: Hemsida för Villa Lökasundet (Möja) Villa Söderås (Lidingö) Lidingöborna själva hävdar ju att Lidingö är en skärgårdsö, och geologiskt sett stämmer det i alla fall. Paddlingen till Lökaön tar bara någon timme och för den som har tid är det inga problem att paddla till Stora Nassa redan denna dag. Kajakuthyrningen ligger ca 35 minuter med bil från Stockholm eller ca 55 minuter med kollektivtrafik. Kanske får du se en havsörn, eller en säl!

Du paddlar från hjärtat.
Stockholms Skärgård i skyddade vatten som passar även för den inte så rutinerade kajakpaddlaren.
Hyr havskajak och all utrustning ni behöver hos oss på Torö kajak och paddla i, stockholms södra skärgård i de fantastiska vattnen runt Torö, Landsort, Nynäshamn och Trosa.
Vår iläggningsplats är vid Ankaruddens brygga, precis bredvid restaurang Sjöboden på Torö.
För att hyra krävs det att du är.


Sitemap