Main Page Sitemap

Butikssäljare jobb jönköping


butikssäljare jobb jönköping

flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna. Levererar på våra Famous for-kategorier (biltvätt, kaffe, mat, drivmedel). Tillgång till bil önskas, nej, personligt brev krävs, nej. Personligt brev krävs, nej, ansök direkt skapa profil, när du har registrerat dig kan du logga in och börja söka jobb som du tycker är intressanta direkt. Om det här låter som något för dig måste vi prata mer. Fråga mig inte igen.

Butikssäljare till Newhouse i Jönköpingbutikssäljare jobb jönköping

Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Våra medarbetare är det som skiljer oss från konkurrenterna och anledningen till att våra kunder kommer tillbaka. Typ av jobb, detaljhandel, körkort önskas, nej. Som motprestation för din energi och entusiasm kan vi lova dig stora möjligheter att utvecklas och värdefull erfarenhet i en utmanande arbetsmiljö med högt tempo.

125 Lediga Säljare jobb i Jönköping.
23 Lediga Butikssäljare jobb i Jönköping.
Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst.
En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.
Din profil Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad.

Smålandsgatan 28 jönköping, Planteringar lund jobb,


Sitemap