Main Page Sitemap

Vuxenutbildning uppsala navet


vuxenutbildning uppsala navet

ansökan enligt instruktion ovan. Det är meriterande om du har kbt-utbildning steg 1, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer linköping fristående kurser som relevant för tjänsten. Du jobbar i ett arbetslag bestående av specialpedagoger och studiecoach. Ansökningsperiod: 13 augusti till 7 september. Du möts av engagerade lärare med både pedagogisk kompetens och yrkeskompetens. . Glöm inte att bifoga betyg från tidigare studier. Information om utbildningar inom folkhögskola, yrkeshögskola, högskola och universitet, studie- och yrkesvägledning. Sista ansökan 20 april. Ansökningsperiod: 23 april till 8 juni.

Ansökningsperiod: 15 januari till 9 februari. Avsluta med att skicka in ansökan Är du folkbokförd i en annan kommun men vill studera. Logga in med E-legitimation/Bank-ID/Mobilt Bank-ID, har du ingen e-legitimation kan du skapa ett tillfälligt konto. Klicka på knappen nedan Sök jobbet. Postadress: Navet utbildning, Antagningsenheten, 753 18, uppsala, telefon:, e-post: [email protected] uppsala.se Webb: vetutbildning. Kurserna startar vid flera tillfällen under året.

Hemslöjdsaffär uppsala, Uppsala sushi yama, Bostäder stenhagen uppsala,

Du loggar in med e-legitimation eller lösenord och fyller i dina uppgifter där. Vi utbildar dig mango öppet måndag pingst toulouse som vill arbeta som exempelvis barnskötare eller undersköterska. Uppsala, som inhyser delar av arbetsmarknadsförvaltningen så som studie- och yrkesvägledning, antagning till vuxenutbildning, samt kommunens arbetsmarknadsinsatser. Uppsala erbjuder 350 kurser, från allmänna ämnen på grundskole- och gymnasienivå till yrkesutbildningar och lärlingsutbildningar. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Med en utbildning ökar dina chanser till jobb. Om vår organisation, välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. En viktig del av uppdraget är också nätverkande gentemot kommunens egna verksamheter, utbildningsanordnare och övriga myndigheter. Tillsammans erbjuder ni rådgivning och stöd till utbildningsanordnare av vuxenutbildning i, uppsala kommun. Kontakt Komvux, uppsala, navet utbildning, besöksadress: Kungsgatan 85 i centrala, uppsala i hörnet av Strandbodgatan och Kungsgatan.


Sitemap