Main Page Sitemap

Umeå kommun förskola jobb


umeå kommun förskola jobb

och skapa eget material. Chef, vi använder Unikum för medarbetarsamtalen - som är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Genom att använda sidan godkänner du detta. Välkommen till Helsingborgs stads portal för e-tjänster och blanketter. På så vis är det ett perfekt komplement till Google gafe och Office365. Både privatpersoner och företag hittar fakta om tomtmark och bygglov. Dessutom når ni lätt frånvaro, schema, era favoritappar mm från Unikum. Barn, vi ser förskolans utveckling genom barnen. Besök Skolbanken, i Unikum hittar elever, föräldrar och personal det viktigaste kring lärandet. Använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse.

I Unikum kan du enkelt och smidigt dokumentera ditt systematiska kvalitetsarbete och få en smidig dialog med föräldrar. Twitter, linkedIn, google, facebook. Enklare systematiskt kvalitetsarbete, arbeta systematiskt med kvalitet för planering, genomförande, uppföljning och analys - från barn till förvaltningschef. Jag vill veta mer! Din nya bästa vän i förskolan.

Planteringar lund jobb, Lovisa Lundmark umeå,

Om cookies, dölj X, e-post * mobil. Du kommer därefter att få ett mail till den e-post adress du angivit. Äntligen en pedagogisk lärportal som fungerar på alla enheter och löser allt det där som behöver lösas. Intervall, metod, namn, klicka på "Start" för att få utskick via vald metod och med angivet intervall! Därför är barnets lärlogg viktig för oss. Förälder, veckobrev, info från förskolan och glimtar om mitt barn - allt finns samlat på en sida. Stockholms Stad har valt det digitala verktyget Unikum för pedagogisk planering och kunskapsbedömning i sin nya Skolplattform. Smidig lärportal på webben för systematiskt kvalitetsarbete. Unikum blir därmed tillgängligt för Stockholms alla 140 000.

Mer om Systematiskt kvalitetsarbete. Läs mer våra kunder berättar, många använder Unikum. Unikum är Sveriges största lärportal för samarbete mellan barn, pedagoger och föräldrar kring mål, planer, dokumentation och kvalitet. E-tjänsterna innebär att din ansökan eller din anmälan skickas in direkt.

Falun gong umeå
Hilton hotel stockholm jobb


Sitemap