Main Page Sitemap

Parkering göteborg app fungerar inte


parkering göteborg app fungerar inte

Visa. Bokningen identifieras, en infartsbiljett produceras automatiskt och bommen går upp. Förbokning av parkering Måste jag boka min parkering? Bilen kan du hämta upp dygnet runt. . Förboka din parkering i dag för garanterad plats.

I vår kundportal hittar du bland annat information om att hitta, hyra och betala parkering. With Parkering Göteborg you can: - Find parking - Start, end and extend your parking - Add one or more debit cards The app can be used on the parking spaces marked with the Göteborg Stads parkeringsbolag. Notifieringarna om pågående parkering fungerar inte! Det blev en dyr upptäckt. Med vår app Parkering Göteborg kortar du restiden och tar den snabbaste vägen till en parkering.

Parkering, göteborg - vi hjälper dig hitta flytet i vardagen
Parkering, göteborg.6.0 APK by Göteborgs Stads Parkeringsaktiebolag

Bokningsuppgifter mcdonalds öppettider julafton uppsala Finns det momsuppgifter på min bokningsbekräftelse? Kör in och parkera. Parkeringskarta Vad gör jag om jag har bokat en parkering, men det lyser fullt vid infarten när jag kommer fram? Vad händer om jag parkerar för tidigt eller kör ut för sent? När du är tillbaka igen sätter du in den betalda biljetten i automaten vid bommen.

parkering göteborg app fungerar inte


Sitemap