Main Page Sitemap

Lund kontor


lund kontor

finns en vaktmästare med god kunskap om huset att ringa. Du bokar ett konferensrum genom att maila eller prata med receptionen. Hyresgästinformation, sponsoravtal förlängs med Örtagårdskyrkan Som en del av Byggnadsfirman Lunds sociala ansvarstagande har vi förlängt vårt sponsoravtal med Örtagårdskyrkan. gdpr Ny lag för behandling av personuppgifter Din integritet är viktig för oss. Utöver dessa kan vi erbjuda gemensamma bokningsbara konferensrum.

Electrolux stockholm huvudkontor, Skopunkten företagsvägen lund,

Kontakta receptionen så hjälper de dig. Vägg i vägg med restaurangen hittar du Lunds kanske bästa hörsal, med plats för över 200 gäster som är tillgänglig för alla hyresgäster. Du väljer själv hur du vill ha ditt kontor. Hårman flyttar till nya lokaler på studievägledare sociologiska institutionen uppsala Nygatan Den första januari 2019 flyttar Hårman the next generation sin verksamhet till nya lokaler i fastigheten Klingsmeden 1, Nygatan 33 i Arboga. Minsta kontorsytan är ca 200 kvadratmeter och vill du ha ett eget våningsplan får du drygt 2 000 kvadratmeter. Lunch x3, i Bricks Eatery väljer du mellan tre olika lunchalternativ varje dag. För dig som är enmansföretagare är kanske vårt kontorshotell. Kontor för dig som gillar att vara på jobbet. Du väljer själv hur du vill att ditt kontor ska utformas och i största möjliga utsträckning, även var i fastigheten du vill sitta. Från Lund C tar det cirka tio minuter med bil och från Malmö C cirka tjugo. Utöver detta finns det en byggrätt på ytterligare 8 000 kvadratmeter i anslutning till befintlig fastighet.

H r hittar du alla delar som ett modernt f retag kan t nkas beh va - och n gra till! R bylunds G rd erbjuder kontorshotell och m jlighet till konferens i en lugn och kreativ milj med kulturlandskapet inp knutarna. Folkuniversitetet finns i hela Sverige. N r du gjort ditt val kommer du till ortens egna sidor med ett stort och sp nnande utbud av kurser, arrangemang.

Tåg stockholm lund tid, Lediga lägenheter lundsbrunn, Säkerhet lund,


Sitemap