Main Page Sitemap

Färja från stockholm till gotland


färja från stockholm till gotland

Till exempel Minibiljett och Allabilen-biljett är inte omboknings eller återbetalningsbar. Flexibiljett, en annan typ av biljett är Flexibiljett som både är omboknings- och återbetalningsbar. För buss västervik stockholm arlanda återlösen av biljett, kontakta oss via vårt kontaktformulär. Maxmått för bagage inne i bussen är 40x30x20 cm (gäller bussar med bagageutrymme under bussen). Reser ni i ett sällskap behöver varje resenär ha en egen kopia av biljetten vid ombordstigningen. Läs mer, medeltida jul i Visby 7-9/12, under Medeltida jul bjuds det på eldfängd underhållning i kulna ruiner, omsvepta mantlar framför öppna spisar, medeltida toner i vackra kyrkorum och tid för att umgås och njuta i decembermörkret. Hyra bil på Gotland, cykla på Gotland Åka buss på Gotland Åka Taxi på gotland.

På färjorna finns butik, skeppsrestaurang, bistro och sportbar. Nätverket heter Flygbussarna free wifi följt av bussens nummer.

Flygbussarna Airport Coaches förbehåller sig rätten att kunna avvisa och neka bagage om särskilda skäl finns. När det gäller färjeförbindelsen Nynäshamn och Visby så avgår färjor upp till 49 gånger per vecka med en resetid på cirka 3 timmar 15 minuter. Boka Destination Gotlands färjor Väljer du att flyga kan man du naturliga skäl inte ta med bilen, däremot har du flera städer att välja mellan och en flygtid som kan vara så kort som 30 minuter. Rökning Rökning är förbjuden ombord på alla Flygbussarnas fordon. Alla våra bussar är utrustade med trepunktsbälten att spänna fast babyskyddet med. Eftersom bagageutrymmet i busskupén är mycket begränsat får endast ett (1) mindre handbagage per resenär medtas ombord på bussen. Njut av vackra Visby i advent! Djur måste vara kopplade eller vistas i bur. Felköpta biljetter (exemeplvis biljett till fel destination) återlöses inom giltighetstiden.

Hitta information om turlista, terminalinformation, fartygsfakta med mera.
Boka f rjan till, visby p Gotland fr n, nyn shamn eller Oskarshamn.
F rutom b ten kan du boka boende, aktiviteter, evenemang, hyrfordon och paketresor.
Om du vid kontroll inte kan uppvisa giltig biljett tas en kontrollavgift p 500.

Billig svensk husmanskost stockholm
Xxl butik stockholm


Sitemap