Main Page Sitemap

Cykelreparatör grubbe umeå


cykelreparatör grubbe umeå

överenskommelse. Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Umeå så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. Gäller reparationer och tillbehör. Vi går efter fasta priser! Vi reparerar alla typer av cyklar från mormors cyklar till fullblodsracers.

Tobias Lundmark umeå, Mvg umeå öppettider nyår,

Vi utför reparationer och service på alla modeller av cyklar, säljer reservdelar samt tillbehör. . Hej och välkommen till Umeå Cykelsport AB! I Umeå fanns det sammanlagt 5 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Umeå. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Umeå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter. Vi är glada att kunna erbjuda 10 i studentrabatt mot uppvisande av giltigt Mecenatkort.

Cykelfakta om Umeå, i Umeå hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten: Umeå är en tätort i Västerbotten. Du kan betala med Swish och kontanter. UMEÅ, cM Cykel Fritid AB, yrkesv. Umeå, umeå Cykelsport, kvarnstensv. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Annons: Serva cykel på cykelverkstad i Umeå.


Sitemap