Main Page Sitemap

Göteborgs golfbana


göteborgs golfbana

ovanor, eller är felaktigt övertygade om att vi gör allt rätt. Lägg flaggan på green där ingen riskerar att träffa den. Dagens lunch, veckans Meny, bakom Albatross Golfkrog står Sjöbaren, berömda för sin utmärkta mat. Kompletta banguider, avstånd till green via GPS. Mellan rundorna är du välkommen att släcka törsten och avnjuta en välsmakande måltid på Albatross Golfkorg, som drivs av Sjöbaren, berömda för sin utmärkta mat. Konsekvensen av brott på golfetikett är dock trafikläget helsingborg flera. Ej tillåtet att medtaga hund på banan.

göteborgs golfbana

Om ni släpper igenom så förtjänar ni ett artigt tack från spelarna som får gå igenom. Sämre bana, sämre spelupplevelse och ökad risk för personskada. Det är lätt att laga på ett korrekt sätt, se till att du lär dig det ordentligt. Även om alla lärt sig att laga greenmärken och uppmanas ha greenlagare i fickan så undrar man varför vissa inte tar åt sig det. Men om var och en av oss lagar sina nedslagsmärken och återplacerar torvor, spelar effektivt och tar hänsyn till andra golfare, kan vi med stolthet kalla oss för golfspelare med god golfetikett. Detta ska vi klara då vi alla hjälps åt! Skjorta bör ha krage eller hals (polo eller turtle).göteborgs golfbana

Snabba och kluriga greener gör banan rolig att spela. 540 likes 18 talking about this 1,996 were here. Göteborgs, golf Klubb bildades 1902 och är därmed Sveriges äldsta golfklubb. Golfetikett är skrivna och oskrivna regler för skick och bruk på en golfbana. Det är inte olagligt att bryta reglerna och du riskerar därför inga pliktslag.

Göteborgs universitet psykologi, Göteborgs temapark, Falbygdens osteria göteborgsvägen falköping,


Sitemap