Main Page Sitemap

Båttur helsingborg ven


båttur helsingborg ven

hemsida. Gråten höll i sig under kanske 10 minuter och därefter kände jag hur ett lugn spred sig medan jag joggade vidare. Eftersom jag inte var inne i klimakteriet så får jag en tablett som heter Tamoxifen. Det var cancer farmor hade sa han och fortsatte att gå upp för trapporna. Alla vackra sånger jag hör i radio eller på tv gör att sorgen känns mer.

Herrweekend - Örenäs Slott Hotell & Konferens i Skånebåttur helsingborg ven

Det var likadant på arbetsplatsen. Vi fick höra att det dels var underligt att proverna hon tagit tidigare inte visat något och dels att det vore underligt om det var lungcancer, som då även spridit sig till huvudet, eftersom hon inte var rökare eller jobbade i rökig/smutsig/dammig miljö.

Tack Inga-lill Lellky och ni andra som var med och som då började peppa mig att våga leva fullt ut, något som jag lovat. När kvällen började nå sitt slut dansade jag med honom och det sa MER utav honom direkt. Visst gör det ont att inse visa saker, men jag har valt att i första hand respektera mig själv och stå för det. Han var bedrövad över att Morris smitit när han varit på promenad med honom eftersom han har svårt att ha honom i koppel nu när han är så ostadig på benen. Precis så känns det då jag ser tillbaka på detta. För att få henne att stiga upp så fick man dra i henne, oftast hjälpte inte det heller. Men nu gjorde dom en skiktröntgen. Grälade föräldrarna så gick pappa ut och mamma stängde dörren om sig och grät. Jag blir rädd, hämtar sjuksköterskorna som kommer. Vi kom in till onkologen, det var varmt och soligt ute. Hon gick till läkaren på vårdcentralen efter mycket om och men. Vikten hade börjat gå ner, fick remiss till husläkaren och knölen på huvudet skulle öppnas en vecka efter att han slutat med blodförtunnande medicinering.

Maria lindahl, helsingborg, Utställning barn helsingborg, Karlskronagatan 2 helsingborg,


Sitemap