Main Page Sitemap

Smörgåstårta catering uppsala


smörgåstårta catering uppsala

när du är på väg någonstans? Garnerad med prosciutto, italiensk salami, melon, mozzarella, ruccola. Räkor crabfish har tonfisk- och äggfyllning och är bland annat garnerad med gurka, handskalade räkor, crabfish, ägg och paprika. Hos oss kan ni vara säkra på att ni får det ni önskar. I Uppsalas västra utfart väg 272 ligger vår verksamhet på Fyrisvallsgatan. Fylld med räkfyllning och ishavsfyllning.

Då är ni välkomna till.
GodaMackan - Bäst på smörgåstårtor i, uppsala.
ICA Supermarket City, Uppsala erbjuder catering av goda och prisvärda smörgåstårtor.
Smörgåstårtan är perfekt bjudmat till alla fester och tillställningar.
Maxi ICA Stormarknad Gnista erbjuder catering av goda och prisvärda smörgåstårtor.

Läs mer Övriga rätter, lunchtallrikar, sallader och pajer. Kalkon kyckling, fylld med kycklingfyllning och kalkon-/citrusfyllning. Vi har även sallader.m för avhämtning eller servering.

Rektorsprogrammet uppsala fronter
Öppettider stan nationaldagen uppsala
Rensa avlopp uppsala
Ergoff miljö uppsala

Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är! Smörgåstårtorna är värda en historia för sig. Den italienska smörgåstårtan är fylld med bland annat ajvar, pesto, salami, färskost och vitlök och är garnerad med prosciutto, italiensk salami, melon, mozzarella och ruccola. Våra smörgåstårtor är runda med världens godaste ingredienser. Läs mer, runda Smörgåstårtor, beställ din smörgåstårta från oss. Smörgåstårtor, sallader, pajer, frukost och mingelmat för evengemanget. Med över 25 års erfarenhet av catering och många glada kunder i Uppsala, kan vi lova att ni kommer bli nöjda. Garnerad med kyckling, kalkon, druvor, apelsin, tomat. Kom förbi på en buffé, eller beställ catering. Där har vi i huvudsak en catering verksamhet men även ett mindre café som består av exempelvis smörgåstårta, mackor.m men även varm mat om så önskas. Välkommen med din beställning på telefon! Allt detta och mycket mer hittar du hos oss.


Sitemap