Main Page Sitemap

Stockholm maraton starttid


stockholm maraton starttid

ej Knatteklassen) hittar du här på loppets hemsida direkt efter loppet. Läs mer om Paysongaranti här Copyright. Omklädning, vi rekommenderar att byta om hemma, då det finns ett begränsat antal omklädningsrum på Östermalms. Minsta Maran - barn 0-5. Återsamling Efter loppet kan föräldrar och barn mötas upp på Stadions fondläktare där uppblåsta färgtorn i färgerna röd, grön, blå och gul kommer att sättas bo ensam i hus upp. Du börjar din upplevelse i hoppborgar på Östermalms IP och avslutar på Stadion vid målgång där alla deltagare bjuds på iskall mjölk. Här är viktig information inför loppet. Medley håller i uppvärmningen för alla barn och i deras tält träffar du som vanligt Flodis.

Sätt ett kryss vid det färgtorn som ni valt som återsamlingsplats. Här finns allt oavsett om du vill varva ner efter loppet, eller om du vill leka, tävla och rita. Det är inte viktigt att komma bland de första, det viktigaste är att vara med och att ha kul. Vid målgången väntar en Hemglassbil med mumsig glass till alla löpare!

Inlämning av Stockholms filmfestival
Konstnärsmaterial sveavägen stockholm

Prisutdelning sker för de sex främsta i bostadskö stockholm barn skb varje startgrupp (ej i klassen 5-6 år). Minimarans sponsorer kommer också att ha skojiga aktiviteter på området, bland annat: Arla kommer finnas på plats på hela dagen. Hälsa på Sun-Maid och smaka snabb bra energi med russin! Du kan dessutom vinna ett årskort på ett av Medleys center. T-shirt och medalj delas ut vid starten av Minsta Maran mot uppvisande av startbeviset. Om det är någon förälder som vill springa med i de övriga klasserna så får man lov att springa med sist i startfältet tillsammans med barnet. Prisutdelning sker direkt efter målgång, på innerplanen. Tyvärr finns det från och till bedragare som främst försöker sälja startplatser till potentiella köpare. Banan är markerad med röd/vita snitslar.

Disney store stockholm adress
Glutenfri frukost stockholm
Volvo Stockholmsbörsen
Små och stora skor stockholm


Sitemap