Main Page Sitemap

Gynekolog lunds universitetssjukhus


gynekolog lunds universitetssjukhus

frikortet. Annerokliniken är en gynekologmottagning som inryms i en del av en hästgård i Hofterup. Diabetesbarnmorska Monica Mellin, Obstetrikverksamheten, Kvinnokliniken /Sahlgrenska Univsersitetssjukhuset/Östra, docent Stig Attvall, Diabetescentrum/SU/Sahlgrenska Universitetssjukhuset, transsexualism, könsdysfori. Det är vår ambition att erbjuda dig vård och råd av högsta kvalitet. Behöver du en tolk? Här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Parkeringsplatser lunds universitet
Mikael lundstedt sjöman
Jonas lundström skellefteå
Svenska lunds universitet

Hitta hit, mottagningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Före besöket, i din kallelse står det om du behöver förbereda dig på något särskilt sätt. När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär som du har. Visa Tyck till om sidan. Docent Stefan Arver, anova - PO Universitetssjukhuset Huddinge Överläkare, specialist i psykiatri Cecilia Dhejne, Centrum för Andrologi och Sexualmedicin/Karolinska universitetssjukhuset. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss. Meddela oss i god tid innan ditt besök, så bokar vi en tolk åt dig.

Sophiakliniken Gynekologmottagning i Lund Annerokliniken Specialister inom gynekologi och obstetrik Billig busstransfer till flygplatsen L sdagbok, l s; Stockholm, post, office, locations and Hours

Karta linköpings universitetssjukhus
Bokhandel lunds universitet
Boka tid hos gynekolog göteborg
Christina lundström slu


Sitemap