Main Page Sitemap

Stallplats norr om stockholm


stallplats norr om stockholm

Intill stallet finns en belyst och modern ridbana på 40 x. Det tar ca 35 min att köra bil från Stockholm till gården utanför Vallentuna. Under sommarhalvåret finns det ett flertal större hagar. En hög grad av service (in/utsläpp och fodringar) ingår i stallhyran. . Hindermaterialet är även det av toppklass. . Jag kommer snart börja leta stallplats och vill höra vad follk normalt betalar för fullservice.

Lämna gärna ett avtryck i vår gästbok!, du kan också kontakta oss via mejl eller telefon: 0046 (0) Maria 0046 (0) Martina Sverige Martina Belgien. Det finns många hagar i direkt anslutning till stallet. Stallen är utrustade med spolspilta, solarium, fikarum och uppvärmd sadelkammare. Sedan slutet av november (2012) har vi ett otroligt fint ridhus. Hösten 2018 har vi fått en superfin skrittmaskin för 6 hästar med tak och belysning som alla inackorderingar har fri tillgång.

Uppsala stockholm pendel sj, Gymgrossisten butik stockholm, Bästa hotellen i stockholms skärgård, Sportbutiker stockholm,


Sitemap