Main Page Sitemap

Pedikyr i stockholm vasastan


pedikyr i stockholm vasastan

: 1095:-, faded French: 1195;-, nagelförstärkning. Det är inom detta och likartade områden som vår kompetens, erfarenhet och utbildning ligger. Klassiska ansiktsbehandlingar, ansiktsbehandlingar innebär en rengöring av huden på djupet med åtföljande produkter för att ge huden näring och ämnen media Markt malmö telefon som den behöver för att kunna byggas upp. Tidsåtgång:.5-1.45 h, pRIS, naturell: 650;-, fransk: 720;-, färg/Glitter: 720;-, faded French: 755;. NBE 1000, nBE 1000 är fortsättningen på succén NBE 500 och en exklusivare och mer kraftfull apparatur. En stimulerande massage med lyftande effekt kombineras med djupgående anti-age produkter för en maximalt effektiv behandling och avkopplande upplevelse. Porrengöring / 45 min 999:- utan porrengöring. I behandlingen ingår en skön massage som löser upp spänningar och ger ett fantastiskt välbefinnande. NBE är ett revolutionerande genombrott inom modern och resultatinriktad hudvård.

Om det trots detta är någonting som du inte riktigt är helt nöjd med, så vill vi att du påpekar detta. Resultatinriktad hudvård för både ansiktet och på kroppen som är mycket avkopplande. För bästa resultat rekommenderas ovanstående behandlingar i kurform samt användning av hemmaprodukter ca 2 veckor innan första behandling. Djuprengöring för ungdomar inkl. Porrengöring / :- utan porrengöring. Sedan utför vi rengöring med hjälp av ett litet verktyg som vi sedan använder för att noggrant gå igenom hela ansiktet.

Nagelförlängning och manikyr i Vasastan - Ninas Naglar
Pedikyr i Vasastan - Ninas Naglar
Nagelvård, nagelförlängning shellac i Stockholm, Vasastan
Fotcompaniet i Stockholm AB Fotcompaniet

Nannic NBE Ansiktbehandlingar, nBE Hudvårdsbehandlingar. Alla kunder som kommer till oss på Ninas Naglar kan räkna med ett professionellt och seriöst bemötande. Råd inför behandling, du som inte riktigt är på det klara med hur och i vilken omfattning du vill ha hjälp, kan alltid fråga oss på Ninas Naglar om råd. Skönhet, pedikyr, i stockholm?, 19:01, tjejen som gör min pedikyr har flyttat utomlands och jag behöver verkligen sommarfräscha fötter. Ultracalming treatment / :-. Gammal hud tas bort, pormaskar och orenheter i porerna avlägsnas. Behandlingen klättring lund avslutas med en fuktgivande boost för både händer, nagelband och naglar. Deep skin, nBE Deep skin är nya generationens microneedling och ett revolutionerande duokoncept för ansiktsbehandlingar. Hudstrukturen bearbetas på ett helt nytt sätt. Tidsåtgång: ca 1-1.5 h, pRIS, naturell: 850;-, fransk: 950;. Extremt lyftande ansiktsbehandling för ansiktets konturer med fokus på käklinjer, kinder och nacke.

Pedikyr i stockholm vasastan
pedikyr i stockholm vasastan


Sitemap