Main Page Sitemap

Massagekurs för hemmabruk malmö


massagekurs för hemmabruk malmö

för rygghälsan, immunförsvaret och. Läs mer, energimassör, energimassörutbildning, den populära företags och friskvårdsmassagen från Japan som effektivt behandlar kroppens energi system! Du kommer att få lära dig enkla och handfasta grepp och vi utgår från den klassiska massagens grunder och färdigheter som du sedan kan tillämpa på dina vänner och din familj. Strukturering av massagebehandling. Platser finns PÅ alla orter. Huvudansvarig för kursen är massageterapeuten Conny Swenson som har mångårig erfarenhet både som terapeut och som huvudlärare i massageämnet på våra yrkesutbildningar. Många som går utbildningen fastnar för området och vill lära sig mera! När bör man inte massera? Massage och hälsa med helhetstänkande.

Visar 1-2 av 2 träffar, sortera. Flera orter (25) 1 500 SEK 1 dag (2 nAT Stressbuster, kurs i NAT StressBuster med terapeutiska oljor. För mer information eller frågor kontakta Mia på eller. Läs mer, lång Energimassage.

massagekurs för hemmabruk malmö

Detta är en praktisk kurs så du kommer både ge och få ta emot massage under denna dag. Svenska Hälsoteamet har sedan 1988 utbildat över 14 000 elever och är ledande i Sverige vad gäller. Detta är såldes en kurs för icke professionellt bruk men perfekt för dig som gillar att massera och skulle vilja lära dig mer om den klassiska massagen och dess tekniker. Massagen minskar spänningar och värk i muskler och leder och är en avslappnande behandling som frisätter lugn-och-ro hormonet oxytocin vilket bidrar till att minska halten av stresshormoner i kroppen. Mia Erlandsson, easymind AB, köpmangatan bo Översätt från afrikaans to engelsk google chrome 6 b 1 tr email: tfn: Boka Bokningen är stängd för detta evenemang. Den svenska klassiska massagen är välkänd över stora delar av världen och är en djupgående massage där musklerna bearbetas genom bla strykningar, knådningar och tryck. Massagekurs för hemmabruk, när:, tid: 09:00-14:00, var: Easymind AB Köpmangatan 6 b 1 tr Oskarshamn. Arbetsställning vid massagebänk.

Malmö kiruna
Drottninggatan 18 Malmö
Malmö arena layout melodifestivalen


Sitemap